PRVA MEČ LOPTA ZA OLIMPIJAKOS
Foto: Promo/AdmiralBet

Košarkaši Fenerbahčea dočekuju Olimpijakos večeras od 19.45 časova u četvrtom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige. Pirejci su regularan deo sezone završili na liderskoj poziciji, ali za protivnika imaju nezgodni Fener, koji je u određenim trenucima tokom sezone izgledao kao ekipa kojoj je mesto među top 4.

Prethodni susret ovih ekipa je pripao grčkom velikanu zahvaljujući neverovatnoj trojci Kostasa Slukasa uz zvuk sirene. Tim potezom, bivši igrač Fenera sa kojim je 2017. bio šampion Evrope, je utišao Ulker arenu i rasplamsao vatru u srcima grčkih navijača. Skladno tome, kako bi približila vrelinu sa evroligaških terena, kladionica AdmiralBet je spremila promo kod EL2023 koji svim registrovanim igračima donosi 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju utakmice četvrtine finala.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Što se same evropske košarke tiče, ljubitelje Evrolige očekuje 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa na kojem su odigrani poeni za 5 ili više evroligaških igrača. Takođe, počevši od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio.

Ukucajte promo kod EL2023, preuzmite bonus i predvidite ko ide u Kaunas!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading