STANJE KOŠARKAŠA I DALJE KRITIČNO Supruga Alekseja Šveda otkrila u kakvom je stanju, oglasio se i CSKA
Tanjug/Ap

Usled teških povreda glave, naprsnuća lobanje i kontuzije mozga Aleksej Šved je hitno hospitalizovan i nalazi se u bolnici. Izašao je sa intenzivne nege, ali supruga Anastasija Zijaditinova i dalje strahuje za njegov život.

- Moj muž je u takvom stanju da je potrebno da ponovo prolazi snimanje glave u narednih 10 do 14 dana. Ima otok. Može da raste, ali se još ništa ne zna, treba da leži i ne mrda - rekla je Anastasija i nastavila: 

- Aleksej leži ne pomera se, ima kragnu oko vrata. U mozgu postoji vazduh, koji takođe nije izašao. To je ozbiljna dijagnoza. To je samo deo onoga što je opasno. Aleksej sada nije na intenzivnoj nezi, ali je u bolnici.

HRVATI BRANE JOKIĆA Brutalan tekst koji govori kako je "Džokeru" oteta MVP titula

Policija je identifikovala, a potom i uhapsila napadače na Alekseja Šveda. Ruski košarkaš je udaren više puta, a onda je posle jednog udarca pao na trotoar i udario glavom o betonski ivičnjak. Ostao je da leži u krvi.

- Za zdravlje Alekseja Šveda, najbolje je pitati lekare. Posle traumatske povrede mozga, on je u bolnici. Koliko sam razumeo, nije u opasnosti po život. Danas ili sutra trebalo bi da dobijemo informacije koliko je njegovo zdravlje ozbiljno ugroženo. Ne znam detalje napada. Šved će ostati u bolnici koliko god je potrebno da se oporavi - rekao je Andrej Vatutin, predsednik CSKA. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading