BIĆE ZAPISANO U ISTORIJI Trener Barse šokiran zbog dešavanja na meču Reala i Partizana
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Savladala je dva puta Barselona ekipu Žalgirisa i došla na korak do Fajnal fora. Ipak i dalje je haos koji je izbio na utakmici između Partizana i Reala u Madrida tema koja privlači najviše pažnje. 

Trener katalonskog kluba, Šarunas Jasikevičijus, prokomentarisao je za litvanske medije dešavanja iz Vizink centra. 

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OGLASIO POSLE EVROLIGINIH SUSPENZIJA Predsednik Partizana odgovorio na spekulacije da crno-beli namerno izgube treći meč sa Realom

BIĆE ZAPISANO U ISTORIJI Trener Barse šokiran zbog dešavanja na meču Reala i Partizana

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

 

- Svi su šokirani. Naravno, šok je kada sedite u hotelu i mirno gledate utakmicu, ali onda ustanete, prošetate se i uhvatite se za glavu. To nije stvar koja će ostati na jednom danu, ostaće zapisano u istoriji. Takvim stvarima nije mesto u košarci. Ipak, ponekad se dešavaju. Video sam nešto slično. Bio sam u Indijana Pejsersima godinu dana nakon 'prelepih' dešavanja. Mnogo se govorilo o tome. Ali u Evroligi, bio je to najveći boks u istoriji - rekao je Litvanac i nije hteo da komentariše da li su kazne bile adekvatne. 

Nakon incidenta, Real neće moći da računa na Geršona Jabuselea na narednih pet evroligaških utakmica, kao ni na Gabrijela Deka koji je kažnjen sa jednim mečom neigranja. Kada je srpski tim u pitanju, košarkaš Partizana  Kevin Panter je dobio zabranu nastupa na naredne dve utakmice, dok  Matijas Lesor neće igrati na trećem meču sa Realom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading