GDE SI BIO - NIGDE, ŠTA SI RADIO - NIŠTA Bord Evrolige zasedao dan i po bez konkretne odluke, evo šta to znači za Zvezdu i Partizan
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Zasedao je bord Evrolige, ekipe koje već imaju A licencu su diskutovale o tome kako pobošljati takmičenje i nakon dan i po - nisu načinili niti jednu konkretnu odluku, prenosi "Eurohups".

Naime, oni su još juče započeli ovaj sastanak i posle prvog dana nije bilo nikakvih rezultata, nikakvih odluka kako popraviti takmičenje u budućnosti. Jedino što je manje-više izvesno i sigurno jeste to da će Zvezda i Partizan i iduće godine igrati u ovom takmičenju.

Jedna od glavnih agendi tokom sastanka jeste bio problem menadžmenta i klubova u samom takmičenju, a taj problem se provlači kroz takmičenje otkako je Đori Bertomeu napustio ulogu prvog čoveka. Drugo pitanje jeste bila i ekspanzija takmičenja od sezone 2024/2025, ali ni do tih odluka nije došlo.

Ono što je za sada jedina sigurna stvar, jeste da Pariz, London i Dubai još neće dobiti tim u Evroligi. Dubai očekuje da dobije svog evroligaša i da zakaže završnicu turnira, ali do ovog pitanja čak nije ni došlo za dan i po sastanka.

Što se ostalih stvari u takmičenju tiče, nije bilo pomena o klubovima koji će se pronaći i iduće sezone, Monako je sačuvao svoje mesto u Evroligi, dok su favoriti za vajld-kard ostali favoriti Zvezda, Partizan i Virtus, što umnogome zavisi i od šampiona ABA lige. Ono što je još manje-više izvesno jeste da će Valensija igrati u Evrokupu iduće godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading