DOLAZAK U ZVEZDU MU JE NAJBOLJA ODLUKA U KARIJERI Legendarni Argentinac pohvalio Kampaca i pričao o crveno-belima
Foto: Privatna arhiva/ABA liga/Buducnost VOLI/Filip Roganović

 

Legendarni Luis Skola ponovo je pohvalno govorio o Fakundu Kampacu i odluci da dođe u Crvenu zvezdu.

Bivši argentinski košarkaš je za "Marku" još jednom govorio o plejmejkeru, kao i Luki Vildozi, ali i ostalim Argentincima u Evropi, koji, kako on kaže, "šire vidike" o njihovoj košarci.

- Nije me iznenadio (njegov dolazak u Crvenu zvezdu), ne znam zašto misle da je to kontroverzna odluka. Smatrao je da je to najbolja odluka za njegovu karijeru u tom trenutku, a tako i meni izgleda. Crvena zvezda je evroligaški tim, igrao je dobro ali suspenzija ekipa ga je stavila u lošu poziciju. Sviđa mi se ekipa u kojoj igra - rekao je Skola, koji se potom okrenuo i ka ostlaim Argentincima.

DOLAZAK U ZVEZDU MU JE NAJBOLJA ODLUKA U KARIJERI Legendarni Argentinac pohvalio Kampaca i pričao o crveno-belima

EPA/ Kimimasa Mayama

 

- Ponekad mi u Argentini imamo tendenciju da se 'zatvorimo' u dve-tri sredine koje su nam dobro poznate, što značajno umanjuje opcije i izbor. A, eto, imate Crvenu zvezdu, Partizan, nemačke klubove... Mnogo je mesta gde se igra dobra košarka i trebalo bi naši igrači da prošire tu bazu i zaigraju na više različitih mesta. Najvažnije je igrati Evroligu, Evrokup ili Ligu šampiona. Drago mi je što su argentinski igrači počeli malo da šire vidike.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading