SRBIJA NA NOGAMA Jokić se oglasio o igranju za reprezentaciju, otkrio kada će odlučiti da li će nastupiti na Mundobasketu
AP Photo/Petr David Josek

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić još uvek nije siguran da li će igrati za Srbiju na Mundobasketu ove godine. U razgovoru za "Glas Amerike" otkrio je kada će doneti odluku o nastupu za reprezentaciju.

NBA sezona polako ulazi u završnicu, Jokić je sa Denverom i dalje prvi na Zapadu, a napad na titulu čini se kao i te kako realan.

Zbog toga je Jokiću u fokusu prvo da završi sezonu sa Nagetsima, a onda će odlučiti da li će igrati za Srbiju kao na Evrobasketu prošle godine.

- Bitno je da smo se kvalifikovali, to je najvažnije. Videćemo kakav će biti plasman. Daleko je, ni ne razmišljam. To je odluka koju donosim preko leta - rekao je Jokić.

SRBIJA NA NOGAMA Jokić se oglasio o igranju za reprezentaciju, otkrio kada će odlučiti da li će nastupiti na Mundobasketu

AP Photo/Seth Wenig

 

Jokićev Denver je trenutno prvi na Zapadu, što ne mora ništa da znači u plej-ofu.

- To u plej-ofu ništa ne znači, zavisi koga ćemo da dobijemo od protivnika. Moje očekivanje je da prođemo prvu rundu, cilj je da idemo rundu po rundu, sigurno imamo šanse. Zanimljiva smo ekip - naveo je Jokić.

Planetarna smotra na programu je od 25. avgusta do 10. septembra u Indoneziji, Japanu i Filipinima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading