ZAŠTO JE PETRUŠEV NA STUBU SRAMA? Ražnatović stao u zaštitu svog klijenta
Foto: ALO/Marko Metlaš

Ne stišava se bura posle košarkaškog derbija, posebno zbog nemilih scena po završetku utakmice. Tada je centar Partizana Matijas Lesor fizički nasrnuo na Filipa Petruševa bez ikakvog vidljivog povoda.

Zato je Zvezda zatražila od nadležnih organa da se francuski košarkaš procesuira, pa je tim povodom izjavu u policiji dao i Filip Petrušev.

Slika kako srpski reprezentativac dolazi u policijsku stanicu u pratnji advokata zasmetala je navijačima crno-belih koji su osuli drvlje i kamenje na njega.

Zbog toga je Miodrag Ražnatović, inače menadžer srpskog košarkaša, putem svog Tviter naloga stao u odbranu Petruševa.

-   Zaista treba da objasnimo da F.Petrušev nije imao nameru da razgovara sa bilo kojom institucijom ili medijima ili da pokrene bilo kakvu akciju u vezi poslednje utakmice i dešavanja na njoj, ali ga je policija pozvala da da izjavu i on je to uradio jer je to njegova dužnost. Na kraju želim da dodam da Filip Petrušev nije angažovao nijednog advokata i nema nameru da to radi - napisao je Ražnatović.

Vrlo brzo usledila je nova poruka.

- Pored navedenog ukoliko dodje do krivičnog postupka, neće se pridružiti krivičnom gonjenju. Bez ikakve želje da se bilo šta sa sportskog prenese na druge terene i bez namere da u tome učestvuje. Po meni izuzetno korektan pristup i nije mi jasno zbog čega je na stubu srama! Nestvarno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading