EMOTIVNA PORUKA ĐORĐEVIĆA Šokiran sam i tužan, moje molitve su sa turskim narodom
EPA/ANTONIO BAT

Velika tragedija je zadesila Tursku koja je pretrpela strahovit zemljotres koji je odneo na hiljade života, a bilan žrtava i dalje raste. 

Aleksandar Đorđević je proveo godinu dana u Istanbulu kao trener ekipe Fenerbahčea, a nije zaboravio zemlju u kojoj je živeo, čiji narod prolazi kroz teške momente. 

- Moje srce i molitve su sa turskim narodom u ovim teškim trenucima nakon neverovatne tragedije. Veoma sam tužan i šokiran, ne mogu ni da zamislim kakav je osećaj tamo. Molim se sa svima vama. 

DALAS SAVLADAO JUTU I BEZ DONČIĆA Slovenac i dalje povređen, novi dabl-dabl Vučevića

Zemljotresi koji su razorili Tursku nastavljaju da odnose žrtve. Broj poginulih u Turskoj premašio je 3.300 ljudi, saopštio je Orhan Tatar, zvaničnik Kancelarije za vanredne situacije. Prema službi za vanredne situacije do sada je utvrđeno da se srušilo ukupno 5.575 zgrada.

Mnogi sportisti su se našli u životnoj opasnosti, a fudbaler Kristijan Atsu  u utorak ujutru izvučen ispod ruševina, dok se sportski direktor Hatajaspora Taner Savut i dalje nalazi u opasnosti. 

Veliki broj rvača jednog kluba, kao i čak 14 odbojkašica je u opasnosti, a srpska teniserka Emilija Milovanović srećom je bila na bezbednom u trenutku kada je zemljotres potresao Tursku. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading