ISKRENO Obradović isričit: I Crvena zvezda i Partizan zaslužuju da budu u Evroligi
Foto: Promo/ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

Na pitanje o Evroligi i rivalstvu "večitih" Obradović je imao spreman odgovor.

- Imamo dva kluba u Beogradu. I Crvena zvezda i Partizan žele da budu u Evroligi. Mislim da oba tima i zaslužuju da budu u Evroligi. Ljudi pričaju o formatima i tome, da li će biti više klubova. Ne znam. Ali, Verujem da i Crvena zvezda i Partizan imaju kvalitet, jer nije reč samo o ovoj godini. Imamo ozbiljan projekat za godine koje dolaze. Evroliga bi to trebalo da uzme u razmatranje.

Nastavio je u istom ritmu.

-  Dobro pitanje. Verujem da imamo odličnu organizaciju. Mislim da je lako da se razume. Imamo navijače. Mislim da su svi timovi koji su došli u Beograd bili zadovoljni. Šta je bolje za igrača nego da vidi publiku. Nadam se da sam ozbiljan trener. Imamo "roster". Pričao sam sa nekim prijateljima i trenerima koji to prepoznaju i kažu da će vrednost ovih igrača porasti ovog leta. Pitanje će biti kako zadržati neke od njih. Ali, siguran sam da ćemo ponovo napraviti dobar tim - uverava Obradović.

KRATAK ROSTER Partizan ima najmanje igrača u Evroligi

Obradović je istakao da bi se tenzije u derbijima "100 posto smanjile da su i Zvezda  Partizan stalni učesnici Evrolige". Takođe, govorio je i o dobroj atmosferi u Areni, kao i u hali "Aleksandar Nikolić" "istorijskom momentu" kada je Partizan zabranio svom navijaču koji je pljuvao i vređao sudije da dolazi na utakmice.

- Svi s zadovoljni zbog toga. To je primer. Od prvog dana kada sam predstavljen u Partizanu, govorim na ovaj način. Uvek želim da budem pozitivan i imam mnogo poštovanja za sve ljude, uključujući i Crvenu zvezdu i njihove ljude. Nastaviću tako.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading