Košarkaški dan na AdmiralBetu, bonus, freebet i Partizan SPECIJAL! Kvota na LeDeja je 30!
Foto: Promo/AdmiralBet

Dupli program Evrolige ove nedelje, dosta zanimljivih mečeva, a kada je košarka u pitanju, zna se čija ponuda nikada ne razočara - AdmiralBet

Ponovo su nas obradovali sjajnim specijalima, hajde da krenemo od meča između Partizana i Asvela. "Crno-beli" su osokoljeni pobedom u derbiju, vratili su se u trku za top 8, računaju na krcatu "Arenu", a bez obzira što Asvel nije toliko atraktivno ime, ekipa čiji je predsednik Toni Parker je dobila u Lionu Partizan. 

Šta nudi AdmiralBet od specijala u ovom meču koji počinje od 20:30?

Osim timskih statistika koje su izašle još juče (savetujemo recimo Partizan više od 9.5 trojki na kvotu 1.95), ima oklada na baš jake kvote. Kao i obično, u miksu LeDej (u fantastičnoj formi), Panter i Lesor su na kvoti 18, ako postignu ukupno 50+ poena.

Najbolji centar Evrolige, Matijas Lesor vredi 15.00 ako bude imao 15+ poena, 12+ skokova, oko čega je uvek blizu, najbolji je skakač Evrolige, a granicu koševa je prešao sedam puta ove sezone i još par puta mu je nedostajao poen. 

Što se tiče Zaka LeDeja, rekli smo, odigrao je fantastičan derbi, vratio se u formu u pravo vreme, njegov dabl-dabl, 15+ poena, 10+ skokova, vredi 30! Protiv Baskonije u drugom meču je imao dabl-dabl, protiv Bajerna i Makabija mu je nedostajao skok, u pobedi u Atini je imao 10 uhvaćenih lopti, ali 13 poena. U svakom slučaju, ako ga krenu trojke, i Partizan agresivnom odbranom spusti procenat šuta Francuza, LeDej je dobra ideja za specijal.

Što se Pantera i Egzuma tiče, 20+ poena, 5+ asistencija, standardna opklada na dvojicu sjajnih igrača, i na jednog i na drugog je 20, Egzum je imao taj učinak protiv Zvezde, poenima je doneo dosta profita igračima AdmiralBeta, i u prethodnom meču u Valensiji je dao 20 koševa. Pazite sada, u porazu u Lionu, je probio ove granice 26 poena i 6 asistencija, možda mu večerašnji rival leži. 

Dakle, specijal je tu, i ne samo to. Imate bogatu ponudu na ostale mečeve, plus, POENE IGRAČA.

A da sve začinite, ako odigrate petorku Evrolige, odnosno stavite pet igrača iz mečeva na tiket (plus ili minus poene), freebet je 20%. Duplo kolo-dupla sreća.

Ako nemate nalog na AdmiralBetu, OVDE je prilika da ga napravite, verifikujete, I uzmete u bonus od 2000 dinara, pa samo napred, sa tim novcem možete da probate i današnje specijale!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading