PROBLEM ZA BASKONIJU PRED CRNO-BELE Najbolji trojkaš propušta meč u "Areni"
EPA-EFE/L. Rico

To je pred meč u "Beogradskoj areni" nagovestio i trener Baskonije Đoan Penjaroja. 

Hauard je ove sezone svakako glavni igrač Baskonije i verovatno najveće iznenađenje u Evroligi. On šutira fantastičnih 46 odsto za tri poena, a po utakmici šutne i sedam puta sa distance. Bivši igrač Denvera je međutim pod znakom pitanja za meč sa Partizanom.

-Stigli smo u sredu i imali smo trening oporavka. Videćemo šta će mi reći sada. Bole ga leđa i videćemo da li će igrati, ali svakako je pod znakom pitanja - rekao je trener Baskonije Đoan Penjaroja.

Kako je zvanično saopštio klub iz Vitorije, Markus Hauard neće igrati u Beogradu zbog bolova u leđima. On je protiv minhenskog Bajerna osetio bol u leđima i za svaki slučaj će preskočiti gostovanje u Beogradu. 

BRILJIRAO PROTIV ZVEZDE, PA DOBIO PRIZNANJE Centar Reala MVP 18. kola Evrolige

Što se tiče stanja ekipe trener Baskonije je rekao da se umor oseća.

-Već dve nedelje imamo po tri utakmice i očigledno i na mentalnom i na fizičkom planu nosimo taj teret. Moramo u četvrtak da uradimo dobar trening, da se sabermo i da mislimo o utakmici sa Partizanom. Igraćemo pred publikom koja je fantastična - dodao je trener baskijske ekipe.

-Partizan je veoma dobar tim i uvek je težak rival. Imaju mnogo talentovanih na spoljnim pozicijama, vratio se igrač koji nije igrao u Vitoriji Avramović. Jedan od najboljih timova u fazi napada sigurno, a imaju i snažne igrače u reketu poput Lesora - dodao je Penjaroja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading