POGLED IZ PRVOG REDA TRIBINA Kampaco: Biće ludnica u Pioniru!
Foto: Privatna arhiva

EPA/ANDREJ CUKIC

 

Nažalost, magiju omalenog Argentinca imaju priliku uživo da vide samo navijači u regionalnoj ABA ligi, jer Evroliga i dalje ne popušta sa kaznom prema Crvenoj zvezdi i zabranom registrovanja novih igrača.

Njegovih 23 poena, sedam skokova i devet asistencija nikoga u Skoplju nisu ostavili ravnodušnim, pa je čekanje na njegov novi debi u elitnom takmičenju sada još teže istrpiti.

- Umro bih za košarku. Imam energije, naporno sam radio tokom nedelje da bih ostao u formi. Ovo je timski sport, a tim mi veruje. Trudim se da uključim sve igrače. Mnogo mi znači podrška. Mojih prijatelja, košarkaških navijača, mojih saigrača iz kluba. Srećan sam zbog ljubavi koji mi ukazuju. To mi daje energiju da igram bolje - rekao je sjajni plejmejker.

 

 

U utorak (19.00) u Beograd dolazi Fakundov nekadašnji klub Real Madrid, koji je, kako navode insajderi, „najzaslužniji“ što Argentinac i dalje ne može da igra u Evroligi.

- Biće sjajna utakmica, naša dvorana će poludeti, u to sam siguran. Neću igrati protiv Reala, ali videću mnogo svojih prijatelja. Biće dobra utakmica. Potrebna nam je pobeda. Nadam se da ćemo stići do trijumfa - kaže Kampaco.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading