ŽELE NOVO ČUDO Zadrani prete Partizanu
ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Zadra u ponedeljak gostuju Partizanu u 13. kolu Admiral Bet ABA lige.

Ove sezone su već savladali Crvenu zvezdu, pa veruju da mogu da naprave novo iznenađenje.

- Čeka nas teška utakmica protiv ekipe koja igra Evroligu i to dosta dobro. Uspeli smo se malo odmoriti i poslednjih dana smo dobro trenirali tako da u pozitivnom raspoloženju idemo na ovo gostovanje. Znamo što nas čeka, ali daćemo sve od sebe da se pokažemo u što boljem svetlu. I protiv Zvezde su nas svi bili otpisali pa smo na kraju iskoristili priliku koja nam se ukazala i napravili veliko iznenađenje. Nadam se da i ovaj put možemo ponoviti nešto slično - izjavio je košarkaš Zadra Antonio Jordano.

I trener Zadra Danijel Jusup svestan je da je u ovom meču Partizan veliki favorit, ali ne ide u Beograd sa istaknutom belom zastavicom.

- Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv protivnika koji nikoga ne uzima zdravo za gotovo, odnosno za svakoga se priprema maksimalno ozbiljno. Pokriveni su na svim pozicijama, a polako im se vraćaju i neki povređeni igrači te hvataju ritam koji nisu imali na početku sezone baš zato što nisu bili kompletni. Nema nam druge nego se “skupiti” i otići tamo odigrati najbolje što možemo pa ćemo videti što će nam to doneti - kazao je Jusup.

Utakmica između Partizana i Zadra igra se u ponedeljak od 18.30 u Areni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading