Žalgiris šokirao Real, Valensiji nedovoljan sjajni Dubljević, Olimpijakos ispustio +21
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Litvansku ekipu, koja je u proteklom kolu poražena na gostovanju Crvenoj zvezdi, predvodio je maestralni Kinan Evans. Amerikanac je odigrao još jedan sjajan susret, zaustavio se na 20 poena, a pratili su ga Edgaras Ulanovas sa 19, Tajler Kavano sa 15 i Arnas Butkevičijus sa deset poena.

Sa druge strane, kod Madriđana glavnu reč vodio je balkanski tandem. Najefikasniji kod Reala bio je Mario Hezonja sa 22 poena, a pratio ga je Mario Hezonja, koji je dodao 17.

Košarkaši minhenskog Bajerna savladali su na svom terenu ekipu Valensije - 97:92.

Najefikasniji u redovima pobedničkog sastava bio je Kori Volden, koji se zaustavio na 18 poena, a pratili su ga Ajzak Bonga sa 14, Otelo Hanter sa 13 i Andreas Obst sa deset postignutih poena.

 

 

Sa druge strane, španski sastav predvodio je Bojan Dubljević sa čak 28 poena, a dvocifreni su bili još Džered Harper sa 15 i Kajl Aleksander sa 11 poena.

Asvel je posle velikog povratka savladao Olimpijakos rezultatom 77:75.

Gosti iz Pireja su početkom treće deonice imali ogromnih +21, ali ni to im nije bilo dovoljno da trijumfuju na ovom meču.

 

 

Francusku ekipu je predvodio Šarl Kahudi sa 14 poena i pet skokova, dok je identičan poenterski učinak imao i Džona Metjus.

Kod Olimpijakosa je najefikasniji bio Saša Vezenkov sa 16 poena, čemu je dodao i šest skokova i dve asistencije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Standings provided by Sofascore

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading