VIŠE U AVIONU NEGO NA TERENU Real će za sedam dana preći 8728 kilometara
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Pred Real Madridom se nalazi ogroman izazov ove nedelje. I to ne samo zbog teških protivnika, već zbog više nego napornog putovanja.

Naime, Madriđane, kao i ostale evroligaše, ove nedelje očekuje duplo kolo u elitnom takmičenju. Ipak, nisu svi bili takve „sreće“ kao „kraljevski klub“.

Naime, prema procenama, oni će u ovih nedelju dan preći tačno 8728 kilometara, što igrajući Evroligu, što domaću Endesa ligu.

Tura po Evropi počela je dolaskom u Minhen na gostovanje Bajernu (utorak 20.30). Za dva dana sledi odlazak u Kaunas i okršaj sa Žalgirisom.

 

 

Zatim, da zlo bude veće, naredno kolo Endesa lige spojilo ih je sa Tenerifama. U pitanju je, da podsetimo, špansko ostrvo kojem je daleko bliža Afrika nego Evropa. I tek posle toga sledi povratak kući.

Što je mnogo, mnogo je, čak i za NBA timove.

- Osoba koja je pravila raspored ili nikada nije igrala košarku, ili je to radila pokrivenih očiju – ljut je bio Serhio Ljulj, plejmejker Madriđana.

Kada se ovoliko, s pravom, žali klub koji na raspolaganju ima avion u svako doba dana i noći, šta da kažu srpski klubovi kojima ni čarter letovi nisu zagarantivani.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading