NIKOLA MIROTIĆ OTKRIO U Srbiji imam farmu, proizvodim sir, kad završim karijeru živeću na selu
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Košarkaš Barselone, Nikola Mirotić uspevao je tokom karijere nekoliko puta da oduševi Srbe i srpsku publiku. Novi intervju s njim je doneo i još jednu zanimljivost, koja ponovo pokazuje koliko je košarkaš privržen našoj zemlji. 

Mirotić je ove godine ušao u petu sezonu u Evroligi sa Barselonom, a povodom toga je bio i gost jedog tok šoua po imenu "Let's talk", gde je pričao o raznim stvarima. Na početku je istakao i kakav je život za njega bio u SAD.

- Živeo sam tamo pet godina i viđao sam koji su ni od čega stigli do miliona dolara, da bi već u sledećem trenutku izgubili to sve. Čak 70 odsto košarkaša je "uništeno". Mnogo njih ne zna šta će da uradi kada završi karijeru, jer tada deluje kao da je svet gotov. Moraju dosta više raditi i pričati o tome, kako bi igrači bili spremni za ono što se dešava posle karijere - ispričao je Mirotić, pre nego što se osvrnuo i na samog sebe.

VESTI NISU NIMALO DOBRE Poznato koliko će Nikola Ivanović biti van terena

- Uvek sam želeo da pobegnem. Ja sam čovek koji je kupio farmu, koji voli životinje. Imam ovce, ja proizvodim i sir u Srbiji. Mislim da je važno da naučim decu, da znaju da sve što imaju ili što će imati ne čini život lakšim. Ja sam seosko dete i kad završim karijeri vratiću se na selo, bez obzira na to što sam živeo u najboljim gradovima tokom karijere. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading