BUKNUO NOVI KOŠARKAŠI RAT Šaras i Ataman u nikad jačem sukobu: Jedan mora da ode
Foto: EPA/EPA-EFE/SEDAT SUNA

- Skoro je Šaras napravio šalu kad je rekao 'Zvaću Atamana da ga pitam za situaciju oko Larkina (jednog od vođa Efesa, prim.novin). Nije me zvao sinoć, ali očekujem da me večeras pozove i da se izvini. Posle večerašnje utakmice, posle rukovanja, otišao je do mojih pomoćnika i izneo tešku optužbu: 'Dobro ste snimili naš trening'. Ovo je teška optužba,Šaras je moj veoma dobar prijatelj i pozivam ga da dokaže - rekao je Ataman.

ZVEZDI STIGLA NEOČEKIVANA POMOĆ Utakmica se lomila, a onda se pojavio pop u mantiji (VIDEO)

Ataman je rekao da ga je veoma uvredilo ponašanje Litvanca i traži od njega da dokaže tvrdnje da je stručni štab Efesa uradio nešto nelegalno ili da napusti Bord glavnih trenera Evrolige.

- Nismo pomislili da uradimo tako nešto nijednog dana tokom naših četiri-pet godina ovde, niti ćemo. Ako me Šaras bude pozvao, reći ću mu da to dokaže i onda ću da podnesem ostavku odmah. A, ako ne dokaže, onda će ili da se izvini ili će da podne ostavku u Bordu glavnih trenera Evrolige zbog napada na moje pomoćnike. Uopšte mi se nije svidelo to od Šarasa. Ali radite s tim šta hoćete, opet ćete da napravite naslove: 'Ergin Ataman ponovo stvara tenziju? Tako vi radite - bio je mnogo besan Ataman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading