DA LI ĆE PEĐA DA PRESEČE? Andrej Stojaković igra za Srbiju? Otkrivena istina...
Printscreen

Direktor reprezetnacije Dragan Tarlać iskreno je govorio o tome kakve su šanse da Andrej zaigra za Srbiju.

- Da, u vezi sam sa mojim najboljim prijateljem. Razgovaram sa njim od Andrejevog rođenja. Ne menja naše prijateljstvo ništa, ta odluka treba da dođe od deteta. Gde se oseća najbliže, najtoplije, kao što je došlo od Tristana. Trebalo je da prođe dug period, dok odluči, dok razmisli. Maksimum je učinjen. Da li će Peđa da bude taj koji će da preseče? Ne, to treba da dođe od deteta", poruči je Tarlać.

VELIKI IZAZOV ZA SRBIJU Selektor Pešić otkrio ko će igrati ključne mečeve pa poručio: Ja sam svoju knjigu odavno napisao

Govorio je i o Tristanu Vukčeviću.

- Skauting je proširen, mnoga deca su se rodila u inostranstvu i tamo su napravila prve košarkaške korake. To dovodi do činjenica da neko ko je na primer rođen u Švedskoj i onda otišao u Real ili Barselone, obavezao se po pravilima. Poput Tristana koji je potpisao dokument kojim se obavezuje da će nastupati za tu reprezentaciju do svoje 18. godine, odnosno 21. godine po novom. To su pravila FIBA, protiv toga ne možemo, to su dodatne prepreke. Tristan nije hteo da igra za Grčku, čeka strpljivo do svoje 21. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading