SELEKTOR SKLAPA KOCKICE UZ MNOGO MUKE Pešič otkrio ko će iz Zvezda i Partizana igrati za Srbiju
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Iz Crvene zvezde su to Nemanja Nedović, Luka Mitrović, Ognjen Dobrić i Nikola Topić, a iz Partizan Mozzart Beta?

- Uroš Trifunović, Balša Koprivica i Danilo Anđušić. U ponedeljak će imati pregled i Aleksa Avramović, videćemo da li na njega uopšte možemo da računamo i da li da ga stavljamo na spisak ili ne - otvara Pešić razgovor za Mozzart Sport.

Nastavio je u istom ritmu.

- Sastanci su bili odlični, na njima su bili prisutni predsednici, generalni menadžeri i treneri. Postojalo je obostrano razumevanje i tako uvek treba da bude. Reprezentacija nije samo tim KSS, već svih klubova. Podržavam takve odluke. Mi smo i u prošlosti imali nekoliko sastanaka sa klubovima i njihovim predstavnicima, koji su bili korektni. Nemamo tu problema, ali kada dođe situacija da se nešto konkretno uradi, onda klubovi stave svoje prioritete zbog sistema takmičenja kakav imamo u Evropi. Ili nastane problem jer se neki igrači povrede. Nadamo se da neće biti povreda i sada. Evo, imamo Luku Mitrovića koji je na spisku i ima određeni problem, ali se nadam da nije teže prirode.

ODRŽAN VAŽAN SASTANAK Selektor Pešić od Zvezde čuo velike vesti

Kakva je situacija sa Nikolom Milutinovim i Dejanom Davidovcem iz moskovskog CSKA?

- Predstoje nam razgovori sa CSKA u ponedeljak. Tada ćemo definitivno znati da li može nešto da se desi ili ne. Pregovori traju, situacija je u ovom trenutku teška i 99 odsto na njih nećemo moći da računamo, uprkos ogromnoj želji CSKA da nam izađe u susret. Uradili su sve da se utakmica sa Uniksom odloži ili pomeri, što dosad ipak nije bilo moguće. CSKA je želeo da pomogne, našli smo čak i nekoliko varijanti kako da se omogući odlaganje derbija. Videćemo da li će nešto da se promeni posle sastanka u ponedeljak - zaključio je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading