KARI ILI TEODOSIĆ? Italijan objasnio sve, pa otkrio zašto je teško učiti od Tea
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

- Meni je to smešno jer su oni potpuno različiti plejmejkeri. Za mene je Miloš najbolji dodavač kojeg sam ikada video. A Stef je jedan od najboljih igrača na svetu i bez sumnje najbolji šuter na planeti. Biti uz obojicu je stvarno blagoslov - rekao je Manion za "Basket Njuz".

Manion nije dobijao priliku da preterano igra za Voriorse, ali je trenirao sa Karijem.


- Stef me je mnogo naučio. Ono što me je najviše impresioniralo su njegove radne navike. Kada ga vidite odmah znate da je jedan od najboljih na svetu, ali gledati ga kako radi svaki dan, kada je sam u sobi, posle treninga kada je u teretani 30 minuta duže od svih... Kada vidite sve to, onda skapirate zašto je toliko dobar.

Kako kaže, od srpskog plejmejkera je teže učiti.

- Što se Miloša tiče, od njega je u neku ruku teško učiti jer mu sve dolazi toliko prirodno. Kao nikome drugome. Njemu je sve to tako lako. On me je naučio nekoliko stvari, to su bile neke cake za dodavanja, neki uglovi i pozicije. On je košarkaški genije. Sve što on radi deluje kao da je bez truda. Stvarno sam blagosloven što sam učio od najboljih u ovom sportu - podvukao je 21-godišnjak iz Sijene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading