NIKO VIŠE NE SKIDA GAĆE PRED NAMA Nikad jače reči selektora Pešića, poslao opasnu poruku upozorenja
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Selektor  je bio gost u emisiji "Top Gol".

- Ja znam ko sam i zbog čega sam došao. A, i drugi su me doveli na ovo mesto. Probajte to da podržite, ako nećete neće ni biti srpske košarke! Nestaće! Srpska košarka mora da pronađe svoj identitet. Ne samo kada je u pitanju reprezentacija. Već ceo projekat, paket. Mora da se prilagodi vremenu i ne može da se živi od prošlosti u jugoslovenskoj košarci…

Pešić je istakao da mora da se menja sistem.

- Dajte da vidimo. Da uđemo u sistem i da počnemo u njemu da radimo. Da radimo na dobrobit dece koja vole da igraju košarku, da im obezbedimo adekvatne uslove, a hoće li Pešić biti trener ili neće je – toliko nebitno. Iskoristite tog Pešića dok je još motivisan. Nemojte da me demotivišete. Veoma lako mogu da odem na neko drugo mesto, pa onda izvolite… Ali, imam odgovornost prema našoj košarci, trenerima i igračima.

PEŠIĆ SE OGLASIO I RAZOČARANO PORUČIO Kolege mi kažu da sam dementan, da li oni uopšte gledaju moje utakmice?!

Nastavio je u istom ritmu.

- Da li trebam srpskoj košarci? Ne znam… Niko iz Saveza mi nije rekao da ne trebam. Barem za sada. Za mesec dana nam slede utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Osvrnuo se i na poraz od Belgije u kvalifikcijama.

- Kažu, kako je Belgija bolja od nas? Kako ste izgubili?! A ja kažem, mogli smo da pobedimo, ali su bolji od nas. Primera radi, Letonija je bila bolja od nas. Dok smo mogli, mi smo vodili, ali utakmica traje 40 minuta, a ne 10… Pa Turska je izgubila 28 razlike od Letonije, a igrala je sa tri NBA igrača! Prema tome, smirite se malo, jer niko više ne skida gaće kada nas vidi – zaključio je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera

18.10.2022 08:09

Ima mnogo"stranaca"u našem sportu neprijatelja Stbije koi destruktivno deluju u funkciji uništenja! Pešić je svoje rekao katastrofi što je bila umetnost pored dva mvp a zbog toga su ga I doveli! Danilovićev najbolji prijatelj je jovica stanišić...!