DRAMA PRED MEČ SA ZVEZDOM Igrač Panatinaikosa nije pušten u Srbiju, evo i zašto
EPA

Igrač "zelenih" Derik Vilijams nedavno je grčkim vlastima prijavio nestanak pasoša. Međutim, izgleda da je u međuvremenu pronašao putnu ispravu, ali je zaboravio jednu sitnicu - da je ona već proglašena nevažećom u trenutku kada je prijavljen nestanak.

Sa tim, u sistemu poništenim pasošem, Vilijams je krenuo za Beograd kao član Panatinaikosove ekspedicije, ali naše pogranične vlasti nisu mu dozvolile ulazak jer je očigledno putna isprava koju je poneo nevažeća.

Ostaje samo nejasno da li je Vilijams izvadio i novi pasoš pa greškom poneo stari koji je u međuvremenu pronašao i zaboravio to da prijavi, ili novi i nema nego je jednostavno mislio da stari i dalje važi.

KAKVA PRIČA Osvojio je Australijan Open, rekorder Vimbldona, a sada igra u Evrokupu (VIDEO)

Bilo kako bilo, Amerikanac je trenutno zadržan na aerodromu gde čeka da grčka ambasada u Beogradu izda posebno uverenje vlastima Srbije na osnovu kojeg bi mogao da uđe u našu zemlju.

I tako, iako se njegov dolazak dovodio u pitanje zbog povrede koju je zaradio u meču sa Arisom, sada je Vilijamsov nastup neizvestan zbog problema sa srpskim pograničnim vlastima koje je sam izazvao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading