PRVA FRKA U ABA LIGI Haos nastao zbog promene termina Partizanove utakmice
Cibona/Marin Susic

Čelnici MZT-a tvrde da je prvobitno bilo planirano da se meč sa Partizanom odigra u ponedeljak, 10. oktobra od 21 sat, ali je rukovodstvo ABA ligi pomerilo početak utakmice za pet časova ranije.

- Bili smo šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA lige bez konkretnog i valjanog obrazloženja - dodaje se, između ostalog, u saopštenju makedonskog kluba.

OBRADOVIĆ KRATAK NAKON UBEDLJIVE POBEDE Promenili smo odbranu, bolje zaigrali u napadu, zasluge idu iskusnijim igračima


Čelnici MZT-a tvrde da razumeju revolt navijača zbog toga što klub iz Skoplja igra tako rano radnim danom.

- Želimo da navijači znaju da smo i pored svih napora, pritisaka, korišćenja veza i konekcija, uradili sve da se vratimo u prvobitno zakazano vreme, ali nismo uspeli u tome. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje neke stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da promenimo, za razliku od nekih drugih učesnika u tom takmičenju - ističe se u saopštenju MZT-a iz Skoplja.

MZT je u prvom kolu ABA lige poražen od Crvene zvezde 87:67.

- Želimo da apelujemo na sve koji imaju plavo-belu krv u venama, ali i na one koji imaju simpatije za MZT Skoplje i vole košarku, da shvate nepravdu koja nam je naneta kao dodatnu motivaciju da urade sve i da se nađu na tribinama u hali - dodaje se, između ostalog, u saopštenju kluba iz Skoplja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading