NOVAC NIJE PROBLEM Arapi žele u Evroligu, sastanak već bio u Beogradu, Bodiroga odlučuje
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata želi mesto u Evroligi. Mečevi bi se igrali u Dubaiju i novac ne bi predstavljao nikakav problem za bogate šeike i investitore iz ove zemlje. Tako prenosi grčki portal "SDNA" koji navodi da je već održan i jedan sastanak i to u Beogradu za vreme fajnal-fora. 

Novi predsednik elitnog takmičenja Dejan Bodiroga i klubovi vlasnici mogli bi u narednom periodu da održe sastanak baš na ovu temu i da razgovaraju u eventualnom priključku novog tima. Naravno, to se ne bi dogodilo ove sezone već neke od narednih, ukoliko klubovi na to pristanu.

DILEME UOPŠTE NIJE NI BILO Košarkašice SAD osvojile Svetsko prvenstvo

NOVAC NIJE PROBLEM Arapi žele u Evroligu, sastanak već bio u Beogradu, Bodiroga odlučuje

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

 

-Dubai hoće da bude deo Evrolige i radi sve što može da ubedi vlasnike i akcionare da prihvate njihovu ponudu. Finansije za njih nisu problem. Već su bili u Beogradu i tamo su se upoznali sa sistemom takmičenja i sa svim dešavanjima i imali su serije sastanaka. Njihov predlog je da se F4 Evrolige u naredne tri sezone održi u Dubaiju u dvorani koja ima kapacitet od 17.000 gledalaca - piše "SDNA".

Kako se u tekstu navodi, oni su spremni da daju određene garancije za organizaciju završnog turnira i nude "finansijsku injekciju", a klubovi su navodno zainteresovani i žele da budu deo sastanka u drugoj nedelji oktobra. Inače, oni su već započeli i saradnju sa NBA ligom, pošto će se početkom oktobra u Abu Dabiju odigrati i mečevi između Milvokija i Atlante. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading