ISKRENO Marina Maljković: Bolje da me pregazi...
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Bila sam i ranije zadovoljna i srećna, ali ovo mi je leglo najiskrenije. Sve je išlo normalnim putem i pobede i porazi. Sve je prošlo kroz lepu energiju, logičan tok, bez ikakvih turbulencija. Osećam se dobro jer koliko god da nemaju u nekim momentima talenta, ali sada će one malo da se uobraze. Šalim se, to im nikada neće biti dozvoljeno. Koliko god da nisu imale nikakvog znanja i svega, uvek su me gurale svojim predanim radom i meni je to najvažnije. Kao i svojim ljudskim osobinama. Osećaj jedne ispunjenosti jer smo odradili najboljeg što smo mogli. Možemo mirno da spavamo - rekla je Maljkovićeva.

KRAJ ZA SRBIJU Dalje nije moglo: Amerikanke prejake za naše devojke

Za nekoliko meseci košarkašice će se opet okupiti.

- Verujem da hoće. Pratimo ih uvek, sada ćemo maksimalno da se uključimo... Priča nije završena. Moraju još mnogo da uče. Ne bi valjalo da one u svojim klubovima ne nastave sa ovim. Trudićemo se da imamo kvalitetan kontakt sa njima i da se ovaj lepi talas nastaviti. Da podsetim, formiran je novi stručni štab. Stalno se prave novi treneri kao i novi igrači. Skroz je krenula nova rekonstrukcija. Zadovoljna sam i sa tim. Treneri napreduju... Radili smo u lepom ambijentu, lepoj atmosferi - dodala je ona.

Da li je morala baš Amerika da nam "padne" u četvrtfinalu?

- Moralo je, baš je moralo. Ako treba da me zgazi, nek me zgazi Mercedes, a ne ’fića’. Malo šale... Tako je, moralo je da to bude poslednji test, poslednja škola. Sigurno ćemo igrati bolje protiv Amerike sledeći put - zaključila je Maljkovićeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading