OVE DEVOJKE TREBA GURATI Marina Maljković na ivici suza, nikad nije bila emotivnija
EPA

- Pre svega čestitke mojim devojkama, videli ste da sam im prišla na kraju utakmice, morala sam da se svi pozdravimo zajedno. Pokazale su da Srbija ima svetlu budućnost, ponosna sam na njih. Borićemo se u četvrtfinalu, takvog smo karaktera. Utakmica je mnogo značila kako bismo pokazali da je ova generacija spremna da dobija velike utakmice i igra sa velikim timovima - rekla je Marina Maljković.

Nastavila je u istom ritmu

- Za četvrtfinale se uvek isto sprema. Ko god da nam bude protivnik garantuje se teška utakmica. Ispunile su mi želju da se plasiramo u četvrtfinale. Ova deca su posle tri meseca rada među osam najboljih na svetu.

NAŠA RATNICA Tako se gine za Srbiju: Igrala sa slomljenim nosem, kad je skinula masku svi su ostalu u šoku zbog njenog lica (VIDEO)

Nije mogla da sakrije oduševljenje, bila je na ivici suza.

- Ponosna sam na njih šta god uradile u četvrtfinalu. Treba ih rasteretiti i uživati u ovome što su uradile. Koristili smo svih 12 igračica, želela sam da probam svaku, da im dam da se takmiče protiv onih koji imaju mnogo više iskustva od nas, svaka im čast."

Podrška je i danas bila na visokom nivou.

- Izvanredna podrška! Pritom tu je cela porodica Krajišnik, divni ljudi, ambasada...Igrati u Australiji je prelepo, ovde imamo veliku podršku - zaključila je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading