SJAJNA SRBIJA "Kraljice" srušile Francusku, ova pobeda obećava, čeka se žreb (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkašice Srbije odigrale su sjajna meč i grupnu fazu Svetskog prvenstva završile su pobedom nad ekipom Francuske - 68:62.

Devojke su već obezbedile plasman u četvrtfinale, a ova pobeda bila je važna kako bi naša ekipa dobila dodatno samopuzdanje.

Obe ekipe su igrale po principu toplo-hlado! Srbije dobro krenula, rivalke su imale seriju 22:2, ali... Drugo poluvreme proteklo je u znaku naše selekcije koja je došla do velike pobede.

 

 

Na kraju je bilo drame, ali je Saša Čađo trojkom uspela da odbije napad rivala i obezbedi pobedu našem timu.

Najefikasnija igračica susreta bila je Ivon Anderson sa 18 poena i po pet skokova i asistencija, a Jovana Nogić pratila ju je sa 17 pogodaka.

Srbija će u slučaju pobede Australije nad Japanom (počinje u 12.30) biti u donjem žrebu na 3. poziciji grupe B, dok će se slučaju iznenađenja i trijumfa Japana stvoriti krug između Australije, Francuske i Srbije i odlučivaće koš-razlika koja, naravno, zavisi od ishoda pomenutog susreta.

Sa kim će igrati Srbije u četvrtfinalu? Žreb će odlučiti, a kako sada stvari stoje izvesno je da će SAD ili Kina biti protivnici (prvi i drugi iz suprotne grupe).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading