ON JE PREDVIDEO KRAH "ORLOVA" Iskusnog trenera optužili da "previše mrači" na kraju je sve pogodio
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Upozoravao je Đurović da ćemo biti u problemu kada naletimo na jačeg rivala. Na kraju smo ispali od Italije. Iskusni stručnjak je tokom takmičenja u grupi uočio probleme.

- Bilo je na ivici panike. Jaramaz teško može sa Ristićem, Kuridžom, Davidovcem, a Gudurić nešto da kreira... On bi i mogao kada bi pored njega bio Bogdanović, ili Bjelica, ovako sam ne može da kreira, on je šutirao iz panike, ništa nije pogodio tri-četiri puta, ništa nije iskreirao. Micić čim je ušao, odmah je asistirao Ristiću koji horogom pogađa. To Jaramaz ne može da izvede. Zato se pribojavam jačih utakmica kada Micić i Jokić ne budu u igri. Da je tu Teodosić, sasvim bi druga priča bila - govorio je iskusni trener.

DALJE NEĆEŠ MOĆI Prokletstvo MVP krune stiglo Jokića i Adetokumba, nije uspeo ni treći as

Upozoravao je da ćemo protiv ozbiljnijeg protivnika biti u velikom problemu kada u igri ne budu Nikola Jokić i Vasilije Micić, da protiv slabijih rivala imamo ogromne padove kada centar Denvera ode na klupu.

Đurović jeste izneo mračne prognoze i na kraju se ispostavilo da je pogodio... Mnogi su mu zamerali oštre komentare, ipak, Srbija je završila nastup na EP kako je završila...

Ostaje da se vidi kakvi su dalji koraci, a najavljeno je skoro obraćanje selektora Pešića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (1)

Loading
Doktor

16.09.2022 12:34

Pogodio samo krah,sto nije bilo tesko ko god zna Pesica,znao je da pucamo.Sve ostalo je omasio,ali skroz!Ko god misli da bi Teo i Bjelica doneli brzinu i borbenost,jer su brzi i borbeniji od Jaramaza je u ozbiljnom problemu !On sve vreme kuje Micica u zvezde a mi sve koseve primamo preko njega jer ni on nije brzi od Tea i jos je slabij u odbrani,jedino sto Teo ima mnogo bolji sut od Vase!Medjutim Djurovic da je vodio reprezentaciju mozda bi bilo jos gore nego sa Pesicem,sto zaista nije lako!