NAVIJAMO DA SRBIJA OSVOJI ZLATO Crnogorci svim srcem uz Pešićeve "orlove"
AP Photo/Michael Sohn

Crnogorski košarkaši Dino Radončić, Marko Simonović i Vladimir Mihailović poželeli su sreću Srbiji protiv Italije u osmini finala Evropskog prvenstva.

Crnogorci su u osmini finala poraženi od Nemačke (85:79), u kojoj su arbitri odlukom da dosude nesportski faul direktno uticali na ishod utakmice.

SRBIJA IMA "MONSTRUME" Selektor Italije napravio šou: Pešića vodim na ćevape

- Očekivano je da Srbija i Slovenija igraju ovako. Takođe, očekivano je i da Luka igrao ovako, više nije ni važno njemu da li je FIBA ili NBA. To je realno polufinale, gde mislim da je Srbija za nijansu bolja. Uživaćemo pored malih ekrana - rekao je Dino Radončić.

Na pitanje za koga će navijati, bivši košarkaš Real Madrida rekao je: "Za Srbiju".

Marko Simonović, član Čikago Bulsa, ističe da će navijati za Srbiji i da joj želi da osvoji Evrobasket.

NAVIJAMO DA SRBIJA OSVOJI ZLATO Crnogorci svim srcem uz Pešićeve

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

 

 

- Srbija će ići do kraja i želim joj puno sreće. Navijaćemo za njih i stvarno im želim puno sreće i da osvoje Evropsko prvenstvo - rekao je Simonović.

Srbija meč osmine finala igra u nedelju u 18 časova, u narednoj fazi boljeg iz ovog susreta čeka Francuska koja je savladala Tursku posle produžetka (87:86).

NIKAD NE OTPISUJTE "CRVENU FURIJU" Španija postavila rekord Evrobasketa

- Deluju jako impresivno, Evropsko je prvenstvo i niko se ne sme potceniti, grupa im je bila relativno lakša, ali pokazali su dominaciju i bez ikakvih problema se plasirali dalje. Raspored im je bio povoljan, ali sada u nokaut fazi moraće da budu jako fokusirani i da naravno stignu, ja verujem, do samog kraja - rekao je Mihailović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading