OGLASIO SE PEŠIĆ Evo šta je selektor rekao o povredi Vasilija Micića
Foto: Marko Metlaš/Alo!
 

-Pre svega, izgubio sam glas. Ali, vratiću se. Želeo bih da izrazim zahvalnost navijačima. Igrati u ovakvoj atmosferi je dodatna motivacija za sve. Odlična utakmica obe ekipe, pokazali su da ne odustaju. Demonstrirali su karakter. Mislim da smo mi bili malo bolji i naravno da nam je pomoć navijača pomogla - rekao je Pešić u uvodnoj reči.

Okupljene novinare je pre svega zanimalo stanje Vasilija Mcića koji se povredio tokom meča i nije se vraćao u igru. 

REČ HEROJA Oglasio se Nikola Jokić nakon pobede nad Grčkom

-Povreda nije teška, nadamo se. Međutim, to je povreda koja može skroz da te poremeti. Ne bih sad tu ništa govorio. Neka prenoći, da mu medicinsko osoblje pomogne da ne dođe do oticanja zgloba. Ukoliko se to desi, postoji mogućnost da se vrati - poručio je selektor Srbije.

-Mislim da skoro u Beogradu nije odigrana ovakva utakmica. Nisam euforičan. Očekuje nas veliki broj utakmica, ali ovakva, pred ovakvim auditorijumom gde su svi igrali i borili se do kraja... Dva izuzetno jaka tima. Ono što sam rekao na konferenciji, pa se vi smejuljite. Smejte se. Ovo je najjača ekipa u Evropi i to je večeras demonstrirala. Demonstrirala je ono što čini veliku ekipu, a to je atletika, brzina i veliko iskustvo. Kada se izgubi, obično se pita selektor. A, kada se pobedi onda se ne pita. E pa, pobedili smo zbog velike podrške navijača. Protiv ponajboljih bekova u Evropi Slukasa i Kalatesa su momci odradili fantastičan posao. Isključili smo ih, momci su Slukasa uzeli pod svoje. To je jedan razlog, drugi je to što je tim pobedio - rekao je Pešić i posebno izdvojio Nikolu Kalinića i Vladimira Lučića.

Turska je poražena od Letonije i to je rezultat koji odgovara Srbiji.

-Pa se vi hvatajte za glavu. A Turci su izgubili i to 20 razloga. Mene ste napadali - bez dlake na jeziku je Pešić.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading