"ORLOVI" OTPUTOVALI U HAMBURG Srbiju pred Evrobasket očekuje pripremni turnir "Superkup"
Foto: Marko Metlaš/Alo!

"Orlovi" će 19. i 20. avgusta nastupiti na pripremnom turniru "Superkup" na kojem će osim domaćin Nemačke učestvovati još Italija i Češka, rival Srbije na predstojećem Evrobasketu. 

Srbija u petak od 18.00 sati igra protiv Italije, dok se od 20.30 sastaju Nemačka i Češka. Meč za treće mesto je u subotu u 16.00, a finale od 18.30 časova. 

PROTIVNIKE PARTIZANA ČEKAO PAKAO U "ARENI" Nikad veće interesovanje "grobara" za sezonske karte (FOTO)

-Ogromna su očekivanja od turnira u Nemačkoj, nismo mnogo igrali i to će nam biti kao kec na veliku desetku. Baš nam trebaju te dve utakmice, dolaze u pravo vreme. Italija, Nemačka i Češka, sve su to dobre ekipe. Ova ekipa dugo nije bila zajedno, nismo kao Slovenci koji liče kao na ekipu iz iste ulice, zajedno su svuda i uvek. Nama trebaju utakmice… Radili smo sjajno i sada treba da se pripremimo za Grčku u Beogradu i za meč protiv Turske u Istanbulu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo - rekao je selektor Svetislav Pešić.

Ove utakmice biće poslednja provera Srbije pred zvanične mečeve, 25. i 28. avgusta protiv Grčke i Turske u kvalifikacijama za Mundobasket 2023.

Evrobasket počinje 1. septembra, a drugog dana turnira "orlovi" igraju sa Holandijom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading