ŽELIM I JEDNOJ I DRUGOJ REPREZENTACIJI MNOGO USPEHA Patrijarh Porfirije poslao divnu poruku posle posete Pešićevim "orlovima"
KSS

- Juče sam prisustvovao treningu naših košarkaških reprezentativaca u dvorani Arena, koji se pripremaju za predstojeće Evropsko prvenstvo i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u košarci. Naša reprezentacija će u sredu igrati prijateljski meč sa reprezentacijom Slovenije u Ljubljani gde takođe imam dosta poznanika i prijatelja. Nažalost, i pored dobre želje, zbog obaveza nisam u mogućnosti da se odazovem ljubaznom pozivu Košarkaškog saveza Srbije i Košarkog saveza Slovenije da prisustvujem utakmici. Želim i jednoj i drugoj reprezentaciji mnogo uspeha na predstojećem takmičenju - poručio je srpski patrijarh putem Instagrama.

Podsetimo, naš državni tim pripremao se do danas u prestonici Srbije za važne izazove.

Najpre za predstojeće kvalifikacione mečeve protiv Grčke (25. avgust, Beograd) i Turske (28. avgust, Istanbul), u drugoj fazi borbi za šampionat sveta, ali se sprema i za najveći košarkaški događaj ove godine - Evropsko prvenstvo koje će se održati u septembru.

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije će svoj prvi javni test meč igrati u sredu, 17. avgusta protiv reprezentacije Slovenije u Ljubljani, a ta utakmica na programu je od 20.15 po srednjeevropskom vremenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading