"CRVENA FURIJA" REVANŠIRALA SE GRCIMA Budenholzer i Janis gledali poraz "helena" sa tribina (VIDEO)
EPA/CJ Gunther

"Crvena furija" se na taj način revanširala na nedavnom porazu u "Oaka areni" kada su domaćini na tom meču slavili rezultatom 86:70.

Grci su na ovom meču bili oslabljeni neigranjem Janisa Adetokumba koji je putovao u Madrid sa ekipom, ali je odlučeno da mu je potreban odmor. Na tribinama je bio trener njegovog NBA tima Milvoki Baksa Majk Budenholzer, dok je prvi meč sa tribina posmatrao Želko Obradović.

Španci su bili bolji u prvom poluvremenu i uprkos egalu koji je vladao u jednom trenutku imali i dovcifrenu prednost. Istu su ispustili, štaviše protivnik je u trećoj deonici prešao u vođstvo – poslednje koje če imati.

Aktivirala se ekipa Serđa Skariola i sa prednošću ušla u poslednju deonicu gde je mogla i do ubedljive pobede, vodila dvocifrenom razlikom, ali skinula nogu sa pedale gasa u finišu.

Špance je do pobede predvodio Vili Ernangomes sa 23 poena i 10 skokova, dok je njegov brat Huančo dodao 10 uz osam skokova, a Serhio Ljulj je dodao šest.

Na drugoj strani je Dimitris Agravanis bio najefikasniji akter susreta sa 24 poena. Nik Kalates je punio kolone sa osam poena, isto toliko asistencija i pet skokova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading