PROGOVORIO O TEU I PEŠIĆU Čoviću jedna stvar posebno smeta
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Tema je bilo odstranjivanje Miloš Tedosića iz reprezentacije.

- Miloš je naš proizvod, proizvod FMP-a, sa Pešićem sam isto puno radio, što u nacionalnim selekcijama i Zvezdi. Nije nam to trebalo, način na koji je to urađeno je loš. Ali, selektor ima sva prava, treba da se setimo i da su neke naše selekcije sa sjajnim igračima, 2000. 2004. i 2005. godine zavšavale loše. I Teo i Kari su veoma iskusni. Trebalo je njih dvojica da samo to "ispeglaju", ali čuo sam da će Pešić da se oglasi u ponedeljak - rekao je Čović prilikom gostovanja na RTS-u.

PEŠIĆ OTVORIO DUŠU Selektor nikad iskrenije progovorio o svemu i mnogo je zabrinut

Nastavio je u istom ritmu.

- Ali ono što me nervira je da u tabloidima pravimo nestabilnost i lošu atmosferu, ovaj nije dobar sa ovim, molio bih ljude da se primire, iako je egzotična tema, ali time ćemo napraviti samo štetu, svi treba da budemo uz reprezentaciju i da napravimo što bolji rezultat. Dajte da im pomognemo, a nećemo im pomoći, ako raspredamo po štampi celu tu priču. Način na koji je urađeno je trapav i pogrešan i time je otvorena pandorina kutija - poručio je Čović.

On je istakao i da je dobro da se Jokić vratio u reprezentaciju, ali da nju ne čini samo jedan igrač.

- Reprezentaciju nikada ne čini jedan igrač, a svaka ima svoju zvezdu, ali mora da ima 12 igrača koji imaju svoju hemiju. Dobro je da se Jokić vratio, kao i neki drugi. Moramo da vratimo kult reprezentacije. Važno je da odete na draft i u NBA, ali i da razmislite da ste potekli iz ove zemlje, imate obavezu prema njoj. Neki toga treba da se prisete - zaključio je Čovič.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading