MUTA ŠOKIRAN ODLUKOM PEŠIĆA Nije trebalo ni da ga zove, ako nije bio spreman
Alo!/Marko Metlaš

Dugogodišnji pomoćni trener u reprezentacji Srbije, Miroslav Muta Nikolić, prokomentarisao je odluku aktuelnog selektora košarkaške reprezentacije Svetislava Pešića, da otpiše Miloša Teodosića sa spiska za Eurobasket.

Nikolić je u razgovoru za Espreso istakao da se Teodosić uvek prvi javljao na okupljanja, da je bio lider na terenu i u svlačionici i da samo selektor zna zašto je doneo takvu odluku. Ipak, smatra da to nije trebalo uraditi na ovakav način, jer je ispala bruka.

- Selektor je tu da odlučuje, on najbolje zna zašto je doneo tu odluku. Ja moram da kažem da se Teodosić uvek prvi javljao na okupljanja, tu nema govora. Veliko ime i veliki igač i njegov uticaj u svlačionici je bio značajan, bio je lider na terenu i u svlačionici. Ono što ja mislim da nije trebalo ni da ga zove ako nije bio spreman, naravno ukoliko je to razlog. A ne prvo ga zoveš, pa ga potcenjuješ, ovako ispade velika bruka. Ako je hteo da podmladi tim, svežu krv, trebalo je ranije da mu kaže, a ne ovakav način, da ga pozove, pa otpiše.

MUTA ŠOKIRAN ODLUKOM PEŠIĆA Nije trebalo ni da ga zove, ako nije bio spreman

Alo, Marko Metlaš

 

(UŽIVO) PJUNIK - CRVENA ZVEZDA Stanković odredio startnih 11

Svakako Nikolić veruje da Srbija može do dobrih rezultata i do najviših dometa. 

- Kada Srbija igra medalje su uvek cilj i prioreritet, ja to znam jer sam u reprezentaciji bio toliko godina. Mi imamo dobre igrače i reprezentaciju za najveće domete, ne sumnjam da će stvari doći na svoje mesto. Kaskamo, ona dva poraza u kvalifikacijama su bila bolna, ali smatram da ćemo se izdići iz čitave situacije. Možemo da igramo i protiv Grčke i Turske, Svetsko prvenstvo nije nedostižno, pa imamo najboljeg igrača na svetu. Mislim da nema razloga za brigu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading