Lučić iskreno progovorio o Partizanu i povratku: Nisu mi rekli da me crno-beli hoće
EPA/ Philipp Guelland

- Verovatno će biti čudne emocije u meni pred samu utakmicu protiv Partizana. Nisam bio u prilici ni da gledam Partizan uživo otkako sam otišao pre devet godina, pošto sam uglavnom sezonu završavao kad i oni. Radujem se dolasku u Beograd, ne toliko igranju protiv Partizana, ali prilici da osetim podršku koja je jedinstvena u Evropi - rekao je Lučić za "Sport klub".

Partizan se ozbiljno pojačao ove sezone.

- Klub je godinama unazad zaslužio da igra u Evroligi. Sa dolaskom Željka Obradovića, i ekipom koju prave, budžetom koji imaju, nadam se da će napraviti dobru ekipu i rezultate. Drago mi je da su se vratili tamo gde pripadaju. Derbi? Videćemo. Ukoliko budu dozvolili jedne i druge navijače i ako sveostan e u granicama normalnog, mislim da će to da bude evropski klasik poslastice za sve koji vole sport, košarku posebno.

STEFAN POT U MAĐARSKOJ Srpski košarkaš potpisao ugovor sa ekipom Falka (FOTO)

Partizan i Crvena zvezda su imali turbulentni prelazni rok.

"Iskreno, što se tiče Zvezde i Partizana, meni jeste bili turbulentno s obzirom na imena i ugovore koji se spominju. Meni je ostalo zapamćeno da smo preživljavali dok smo igrali u Partizanu, a sada su to budžeti koji su u rangu velikih ekipa. Ja sam još u februaru produžio ugovor i ne pratim previše transfere, nemam društvene mreže, pa sam samo usputi ispratio.

Pričalo se da će se vratit u Partizan.

- Imao sam ponude – Efes, Fenerbahče, Milano i Zenit. Niko me zaista nije kontaktirao. Mislim da nisu očekivali da ću tako rano produžiti saradnju. Nisu mi prenete želje da me Partizan hoće. Možda u januaru ili februaru nisu znali da će da igraju Evroligu i nisu mogli da planiraju budžet za narednu godinu. Sam moj potpis u febraru je mnoge iznenadio i nije bilo priča u tom trenutku - zaključio je Lučić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading