PO UZORU NA FSS Danilović: Nadamo se izgradnji Sportskog centra KSS
Foto: ALO/Marko Metlaš

Najbolji košarkaši Srbije deo priprema za Evropsko prvenstvo odradiće u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

- Hvala našim poslovnim partnerima, svim radnicima u Savezu koji su 24 sata dnevno na raspoloaganju svim selekcijama. Hvala i FS Srbije jer je stručni štab odlučio da je kratko vreme za odlazak na planine. Bez svih njih ne bismo mogli da obezbedimo sve potrebne uslove. Troškovi su ovde skoro pa nula. Ako bismo plaćali sve, bilo bi oko 30-40 hiljada evra. Nadamo se da ćemo za 100 godina košarke početi da gradimo naš centar - izjavio je Danilović.

PO UZORU NA FSS Danilović: Nadamo se izgradnji Sportskog centra KSS

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

 

Predsednik KSS istakao je da bi bilo amaterski i pogubno da predviđa da li će i koju medalju Srbija osvojiti na EP.

- Nemam drugačije razmišljanje od selektora. Bilo bi pogubno da gledamo različito na bitne stvari. Bitno je da se pripremimo, da ne ponavljam sve što je rekao selektor. Predviđati kojom medaljom bismo bili zadovoljni, bilo bi vrlo amaterski s moje strane. Ekipe su veoma dobre, svi igraju košarku, idemo korak po korak. Na kraju ćemo sumirati da li smo zadovoljni ili ne - rekao je Danilović.

PO UZORU NA FSS Danilović: Nadamo se izgradnji Sportskog centra KSS

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

 

On se osvrnuo i na stanje u mlađiim reprezentativnim selekcijama i pohvalio generacije koje dolaze.

- Momci su napredovali. Bilo bi još bolje da su pojedini klubovi dozvolili igračima da igraju ža reprezentaciju, ali sigurno sam zadovoljan. U nekim periodima izostanu medalje, u nekima ih bude. Imamo odlične klince i vrlo dobre trenere koji sada rade s njima. DŽaba ako igraju i napreduju u reprezentaciji i onda ne igraju tamo gde treba da igraju. Izgube se, nema ih. Klubovi drže reprezentaciju. Ja razumem da nema vremena za individualni rad - zaključio je Danilović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading