ODLIČNO SE SNALAZI PRED KAMERAMA Sa suprugom snimio reklamu, takmičili se u kuvanju  (VIDEO)
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Kao i mnogih prethodnih godina i ove je pokazao da se odlično snalazi pred kamerama, sada je bio u tandemu sa suprugom Milicom. Njih dvoje snimili su reklamu za "Butcher box" i to tako što su se takmičili u kuvanju. Milica je spremala školjke, a Bobi biftek. Deluje da su uživali u snimanju.

- Moj biftek će biti bojli od tvog jela. Kada proba ovo, želim da kaže da je ovo najbolji biftek koji je probala u životu. To je moj cilj - poručio je Boban dok je stajao ispred roštilja napolju.

Milica je bila u kući i izgledala je samouvereno u svoj izbor. Čak se i šalila na račun svog muža.

- Ne čujem vatrogasne sirene i kamione. Za sad je dobro - nasmejala se ona.

Zatim je srpski napravio šou pošto je od svog jela odlučio da napravi sebe, tačnije da ukrasi svoj tanjir na interesantan način. Nazvao je jelo "Bobijevo lice".

- Tvoje jelo lepo izgleda na tanjiru, da sam u restoranu, želeo bih da bude tako dobro servirano, ali moje ne mogu rečima da opišem - dodao je Boban.

Potom su probali svoja jela, Milica je bila oduševljena kako je ispao Bobijev biftek, a potom je priznala i da bi njihova deca "pre probala njegovo jelo, jer izgleda zabavnije."

Marjanović je tokom prethodnih godina snimio nekoliko reklama sa Tobijasom Herisom, a bio je i deo filma "Džon Vik" sa Kijanu Rivsom i Hale Beri.

Podsetimo, Boban nije na širem spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeći Eurobasket, a nedavno je i trejdovan iz Dalasa u Hjuston.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading