POZNATE CENE KARATA Evo koliko vam novca treba da biste gledali Srbiju na Evrobasketu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Rivali izabranika Svetislava Pešića pored selekcije domaćina biće Holandija, Finska, Poljska i Izrael, a ti mečevi su na programu od 2. do 8. septembra. 

Ukoliko želite da pratite ‘Orlove’ znajte da za karte treba da izdvojite između 20 i 60 evra, u zavisnosti od pozicije u hali. Najjeftinije karte su 20 evra, ali bolja mesta na tribinama mogu da se nađu za 30 i 45 evra, a ukoliko pak želite da sedite pored terena to će vas koštati 60 evra.

(UŽIVO) GZIRA - RADNIČKI NIŠ "Meraklije" na Malti započinju evropski put

Organizatori nude mogućnost da gledate sve utakmice tokom dana i najjeftinije takve ulaznice koštaju oko 60 evra, a ako ste zainteresovani samo za prepodnevne ili večernje, za to ćete morati da izdvojite 38 evra.

Srbija svoje takmičenje na Evrobasketu otvara protiv Holandije 2. septembra, dan kasnije igra sa Češkom, a potom 5. sepembra sa Finskom. Naredni rival ‘Orlova’ biće Izrael 6. septembra, a grupnu fazu završavaju duelom sa Poljskom dva dana kasnije. Plasman u osminu finala izboriće po četiri ekipe iz svake od četiri grupe, a završnica se igra u Berlinu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading