DANGUBIĆ SE OSVRNUO NA ZVEZDU I PARTIZAN "Različiti periodi, ali želim im sve najbolje"
Foto: ALO/Marko Metlaš

Nemanja Dangubić je od ovog leta slobodan igrač. Srpski košarkaš je završio saradnju sa crno - belima nakon što mu je istekao ugovor. On je istakao da sezona nije imala epilog kakav su priželjkivali, ali da je dao sve od sebe.

- Protekle sezone nismo ispunili očekivanja, izostali su trofeji. Što se tiče moje minutaže, takva je bila procena trenera Obradovića i ja sam to poštovao i čekao šansu. Na treninzima sam pružao maksimum, davao sve od sebe. Sada je to prošlost, već je puno vremena prošlo od kraja sezone, u Partizanu uveliko formiraju novi tim. Još jednom se zahvaljujem upravi, trenerima, saigračima i svima u klubu, želim im puno sreće u novoj sezoni.

Dangubić je jedan od igrača koji su igrali za oba večita rivala, a ovu priliku iskoristio je da poželi sreću i jednom i drugom klubu.

- To su dva različita perioda moje karijere, u Zvezdu sam došao posle igranja u Hemofarmu i Megi, praktično na početku razvoja, a u Partizan sam stigao kasnije iz Estudijantesa kao daleko iskusniji igrač. Vidim da generalno oba kluba dovode jaka pojačanja, igrače sa ozbiljnim karijerama, koji poprilično vrede na tržištu. Očekujem da i jedni i drugi naprave kvalitetne sastave i da budu konkurentni u Evroligi i postignu što bolje rezultate u Evropi i u regionu. Želim puno sreće i jednima i drugima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading