IMA NEKA TAJNA VEZA Kendal "skače" sa igrača na igrača: Do sada bila u vezi sa sedmoricom NBA košarkaša (FOTO)
Printscreen

Ima neka tajna veza između Kendal Džener (26) i NBA košarkaša. Jedna od Kardašijanki, uz Kortni, Kim i Kloi, zabavlja se uglavnom sa igračima iz najjače košarkaške lige na svetu.

Ona je nedavno ostavila superstara Finiksa Devina Bukera i odlučila se za novi početak i za novu ljubav. Do sada je bila u vezi sa sedmoricom igrača.

Prva veza sa njima, bar ona koja je izašla u javnost, bila je sa Dianđelom Raselom, dok je on igrao za Los Anđeles Lejkerse. Potom je kratko bila u vezi sa Čendlerom Parsonsom, mada su oboje tada tvrdili da su "samo prijatelji".

Kratko se zabavljala sa Džordanom Klarksonom, pa je skoro godinu dana bila u vezi sa Blejkom Grifinom. Posle toga je bila u vezi sa Benom Simonsom, čak su zajedno proveli leto sa Kloi Kardašijan i Tristanom Tompsonom, ali su se razišli relativno brzo posle toga.

Nije dugo bila u vezi sa Kajlom Kuzmom, a onda je počela romansa sa Devinom Bukerom. Delovalo je da će sa njim ostati duže, jer su bili zajedno skoro dve godine, ali je nedavno i to "puklo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Zbog svega toga našla se na udaru nekadašnjeg NBA košarkaša Endrjua Boguta koji je prozivao posle NBA drafta.

- Draft je gotov, još jedno ime treba da pronađe svoj dom. Koji tim će pokupiti Kendal Džener? Talentovana je, svestrana. Ima naviku da se bavi samo promocijom. Lekari će morati da obave lekarske preglede - poručio je Bogut.

Zbog te poruke mnogi us ga napali i tražili su od njega da se izvini, što je on učinio sa jasnom dozom sarkazma.

- Izvinjavam se, moj skaut je zaboravio da napomene i da ima elitni nivo u skokovima. Potrudiću se da budem bolji sledeći put - istakao je Bogut jasno aludirajući na to da Kendal "skače" sa igrača na igrača...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading