JOŠ JEDAN VELIKI GUBITAK NBA zvezda prokomentarisala odlazak Bjelice: To je sra*e za nas!
Tanjug/Ap

„Još jedan veliki gubitak je odlazak Belog – Nemanje Bjelice. On se vraća u Tursku, u Fenerbahče. To je ono što me je malo zabolelo“, rekao je četvorostruki NBA šampion i dodao:

„Imao sam priliku da izgradim veoma dobar odnos sa Belim i on će trajati mnogo duže nego što on ili ja budemo igrali košarku. Mislim da je za Belog ovo bio više potez iz porodičnih razloga, ne iz poslovnih. Beli ima dvoje dece i želi da je bliži porodici. Za one koji ne znaju, Beli je iz Srbije, tako da će biti bliži familiji“.

Grin je nastavio o tome kako će njegov odlazak uticati na Golden Stejt.

„To je sra*e za nas! Definitivno jeste, ja sam smatrao da je njegova svestranost mnogo donosila nama na terenu – imali smo praktično još jednog plejmejkera, koji širi igru – mislim da je to bilo dobro za nas. Pogodilo me je malo to što smo ga izgubili, ali sam ipak srećan zbog njega. Biće bliže porodici i razumem koliko je to važno. Beli, želim ti sve najbolje. Brate, volimo te. Srećno u Fenerbahčeu. Nadam se da ću uhvatiti neku od tih utakmica, svakako bih želeo da odem tamo i pogledam neku utakmicu Evrolige. Brate, srećno tamo“.

Podsećamo, Bjelica je sa Fenerom potpisao dvogodišnji ugovor i zaradiće četiri miliona dolara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading