OGLASIO SE PROFESOR KOPRIVICA Nesavesni vozač udario moju suprugu i mene (FOTO)
Printscreen

Ovim povodom profesor Koprivica se oglasio na društvenim mrežama i opisao šta se dogodilo, a na kraju teksta imao i važnu poruku za sve vozače.

-Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar.

U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome.

Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. Vozači, pažljivo vozite i ne pijte! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi - poručio je proesor Koprivica. 

IPAK BEZ ANĐUŠIĆA Povratnik u Partizan neće igrati meč protiv Belgije

Čuveni profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu od 1973. godine radio je na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sportskog treninga, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igrara, Upravljanje pripremom i takmičenjem i Šah.

U košarci je aktivno radio trideset godina. Bio je direktor Više košarkaške škole i profesor na predmetu Osnove sportskog treninga.

U više navrata je bio predavač na saveznim i republičkim seminarima košarkaških trenera Jugoslavije, Srbije i Bosne i Hercegovine, Mađarske, kao i na košarkaškoj Klinici u Beogradu, najvećem trenerskom skupu na svetu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari (0)

Loading