"VEČITI" NISU U PRVOM PLANU Lorenco Braun potpisao za Makabi
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda i Partizan su navodno bili zaniteresovani za Lorenca Brauna, iako iz redova večitih rivala nije bilo potvrda ove vesti. 

Američki plej je bio želja beogradskih evroligaša, Crvena zvezda nije imala ništa protiv da vrati igrača koji je imao sjajnu sezonu u klubu sa Malog Kalemegdana, dok je Partizan posle Kevina Pantera i Matijasa Lesora, koji su nekad bili u crveno-belom, imao nameru da angažuje i Brauna. 

BOGDAN ODUŠEVIO NAVIJAČE LEJKERSA Sreo zvezde popularne serije: Slikao se sa čuvenim "Medžikom" i sinom NBA legende (FOTO)

Ipak, brži i konkretniji je bio Makabi, koji pravi veliku reorganizaciju tima. Prema navodima dobro obaveštenog Donatasa Urbonasa, Lorenco je potpisao dvogodišnji ugovor sa Ponosom Izraela. 

 

 

Prošle sezone Braun je igrao u ruskom Uniksu, imao je u proseku 13,8 poena, 3,6 skokova, 6,1 asistenciju I 1,5 ukradenu loptu. Što se tiče asistencija, ispred Brauna je ove sezone bio samo Nik Kalates. 

Pre Brauna, Makabi je angažovao Aleksa Pojtresa, Bonzija Kolsona, Daruna Hilarda, Gajan Pninija i Ostina Holinsa. Klub su napustili Skoti Vilbekin i Ante Žižić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading