MARJANOVIĆ PRED MEČEVE KVALIFIKACIJA: Cilj su dve pobede, u Dalasu je kao u rodnom Boljevcu
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

- Uželeo sam se košarke, gledao sam da ostanem u formi, makar na treninzima gde sam sam i neko mi dodaje loptu. Srećan sam što ću imati priliku da igram "pet na pet - izjavio je srpski košarkaš Boban Marjanović.

Marjanović će igrati za Srbiju na utakmicama drugog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Letonije i Belgije.

-Cilj je da pobedimo dve utakmice, zato smo se i okupili. Neće nam biti lako u Letoniji. Bertans je tu, spreman je da šutne i sa pola terena, ne znam da li će igrati Porzingis. Ipak, mi ćemo da radimo naš deo posla, fokusirani smo na sebe - rekao je Marjanović novinarima uoči treninga u Štark areni.

PRIZNANJE ZA SRBINA Navijači izabrali Milutinova


Neizostavno pitanje bilo je i da prokomentariše "trejd" iz Dalasa u Hjuston.

-To je realnost našeg posla, meni je ovo treći u karijeri i baš mi je teško pao. Uživao sam u Dalasu, sjajno sam se družio sa Dončićem, proveli smo tri godine zajedno. I Dalas kao grad me je prihvatio, mogu slobodno da kažem da se u Dalasu osećam kao u rodnom Boljevcu, toliko mi je lepo. Možda je glupo porediti Boljevac i Dalas, ali prosto, tako se osećam - istakao je Marjanović i dodao da nije razmišljao o povratku u Evropu, iz jednostavnog razloga što nije očekivao ni "trejd". 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading