OGLASIO SE ČOVIĆ POVODOM PARTIZANA U EVROLIGI "Pričao sam o tome pre par godina"
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Povratkom Partizana u Evroligu srpska košarka će prvi put posle devet godina imati dva tima u najelitnijem evropskom takmičenju. Zadovoljan time je i predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, koji je čestitao večitom rivalu.

- Iskreno sam srećan i čestitam večitom rivalu. Bez ikakvog sarkazma to kažem. Lično sam Đodriju Bertomeuu još na Fajnal foru pre nekoliko godina pričao o konceptu Evrolige sa 20 klubova. I tada sam mu govorio da Srbija treba da ima dva predstavnika u eliti i eto, to se sada događa. Iskreno čestitam.

Čović je govorio i o situaciji sa Dejanom Radonjićem, kome za par dana ističe ugovor sa crveno - belima.

- Kao što znate, Dejanu ističe ugovor za nekoliko dana. Zasad smo pričali o njegovom ostanku, nastavku saradnje, ali više ćemo znati naredne sedmice. Prvo da prođe finale. Da bismo pričali o pojačanjima, prvo moramo da biramo trenera. Nismo još ništa govorili o pojačanja, niti smo sa bilo kim pričali. Gledajte koliko se imena samo pominje u poslednje vreme. Mi nismo nikog kontaktirali, što ne znači da nismo zainteresovani, ali o pojačanjima nećemo pre nego što izaberemo trenera. Tačno se zna koji su igrači pod ugovorima, sačekajte da završimo sezonu, pa ćemo onda o svemu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading