SKANDAL Nakon odustajanja Partizana od plej-ofa KLS bivši trener ogorčen  Muta: Sramota za srpsku košarku!
Alo, Marko Metlaš

 

Partizan je doneo radikalnu odluku u finišu sezone - da ne nastupa u plej-ofu Košarkaške lige Srbije. Crno-beli su saopštili da su to odlučili nakon svih dešavanja tokom finalne serije plej-ofa ABA lige, koja je obilovala incidentima.

Miroslav Nikolić, bivši trener kluba iz Humske, sada strateg Vojvodine, izjavio je za Alo! da je to presedan i sramota za srpsku košarku.

- To je sramota za srpsku košarku! Radimo sami protiv sebe i rušimo svoj ugled, a hoćemo dva predstavnika u Evroligi - rekao je Nikolić.

SKANDAL Nakon odustajanja Partizana od plej-ofa KLS bivši trener ogorčen  Muta: Sramota za srpsku košarku!

Alo, Marko Metlaš

 

Partizan je u saopštenju za javnost naveo da povlačenjem ovakvog poteza hoće da pošalje poruku da više ne želi da bude deo huliganskih pirova neodgovornih pojedinaca koji navijaju bilo za Partizan ili Crvenu zvezdu, kao i da osnovano sumnjaju da bi eventualno novo finale između večitih rivala bilo još jedan poligon za iživljavanje huligana i slanje još jedne grozne poruke u svet.

Nikolić ističe da rešenje postoji.

- Ukoliko su huligani problem, problema onda nema. Hala „Pionir“ je jednostavno domaći teren obe ekipe. Ako se već igraju utakmice velikog rizika i dođe do onakvih incidenata, mislim da bi svaku narednu utakmicu trebalo odigrati pred praznim tribinama.

SKANDAL Nakon odustajanja Partizana od plej-ofa KLS bivši trener ogorčen  Muta: Sramota za srpsku košarku!

Alo!/Marko Metlaš

 

Crno-belima zbog odluke o neigranju završnice domaćeg prvenstva preti izbacivanje u treću ligu.

- Videćemo šta će se dogoditi, ništa još nije odlučeno, ali verujem da neće proći nekažnjeno. Ovo je veliki skandal, koji ne može proći bez kazne, bez obzira koji klub je u pitanju - naveo je Muta Nikolić.

FMP, koji je trebalo da bude rival Partizanu u polufinalu plej-ofa, bez borbe je obezbedio plasman u finale, u kojem će mu rival biti pobednik serije između Crvene zvezde i Mege, koja je startovala sinoć. Plasman u borbu za trofej obezbediće ekipa koja prva ostvari dve pobede.

Nikolić: Zvezda grabi ka novom trofeju 

Da li ovo znači da je Zvezda već stavila ruku na trofej ili smatrate da Mega može do iznenađenja?

- Zvezda nikada ne bi trebalo da bude zadovoljna osvojenim trofejima, već da grabi dalje i osvaja nove pehare. Samim tim verujem da će crveno-beli nastaviti pobedničkim kolosekom i osvojiti KLS - istakao je Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading