OVO JE VELIKA SRAMOTA Oglasio se predsednik Superlige: Neće biti gledanja kroz prste Partizanu
Alo, Marko Metlaš

 

Predsednik Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin u razgovoru za "Sportal" pričao je o odluci Partizana da ne igra Superligu.

- Iskreno, veoma smo iznenađeni ovakvom odlukom Partizana. Ne postoji aposlutno ni jedan jedini razlog za tako nešto. Ovime je nanesena ogromna, izuzetna šteta srpskoj košarci, ligi ali i državi Srbiji, koja puno ulaže u naš sport' - naglasio je Grujin.

On uverava da za crno-bele neće biti nikakvog popusta kada su u pitanju sankcije koje će Partizanu bez sumnje biti izrečene posle današnjeg poteza.

OVO JE VELIKA SRAMOTA Oglasio se predsednik Superlige: Neće biti gledanja kroz prste Partizanu

KK Partizan/Dragana Stjepanović

 

- Što se nas tiče, o ovome će se izjasniti predsedništvo i članovi lige. Svi akti će biti primenjeni i neće biti nikakvog aboliranja i gledanja kroz prste, jer ovo je velika sramota - istakao je Grujin i primećuje da je sve počelo posle Partizanovog poraza od Burse u Evrokupu.

- Usledili su napadi na nas zbog propozicija koje su iste godinama (da je rangiranje povezano sa plasmanom u regularnom delu ABA lige), koje su potvrđene pre početka sezone i nedavno na sastanku u aprilu. Mi smo naravno otvoreni za sve predloge Partizana, ali tražiti fajnal-for umesto plej-ofa dva meseca pre početka je potpuno van svake logike i procedure. Dakle, nije problem da se nešto predloži, ali ovde je sporan tajming - zaključio je Grujin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading