NEĆEMO DOZVOLITI DA NAS KRADU Čović se oglasio pred meč odluke sa Partizanom
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Prvi čovek crveno-belih bio je gost jutarnjeg programa Prve televizije i Nebojša Čović je govorio o brojnim stvarima vezanim za tu majstoricu.

- Čestitam Partizanu na pobedi u četvrtoj utakmici. Izjednačili su. Interesantna je ova serija, mi smo poveli sa 2:0, a onda smo imali tu treću utakmicu koja je bila takva kakva je bila i verovatno je ona ostavila uticaj na naše igrače i tako smo odigrali u četvrtoj utakmici. Nismo zaboravili da igramo košarku. Razlika nije bitna, možda je bitna za medije, ali ovde se broji broj pobeda. Pozivam sve zvezdaše da dođu u ponedeljak u Pionir da podrže ekipu, da odbranimo domaći teren - rekao je Čović.

POSLEDNJI ČIN Dragan Jakovljević, trener Mladosti, za Alo! o majstorici finala ABA lige: Zvezda bliža trofeju

Čović smatra da je Zvezda žestoko oštećena u trećoj utakmici finalne serije.

- Što se tiče ekspertiza napravljene su dve kao što znate, za drugu i treću utakmicu. Napravljeno je ukupno 11 grešaka - četiri na štetu Zvezde i sedam na štetu Partizana i stradao je sudija Dragojević. To su oni tako procenili - kaže Čović i dodaje:

NEĆEMO DOZVOLITI DA NAS KRADU Čović se oglasio pred meč odluke sa Partizanom

KK Partizan/Dragana Stjepanović

 

- Na trećoj utakmici na kojoj je bilo svega i svačega, napravljeno je 15 grešaka od kojih je 11 bilo na štetu Zvezde,četiri na štetu Partizana i nikom ništa... Nijedan sudija nije nastradao. Interesantan je prekid 57 sekundi pre kraja. Prekid je mogao mnogo ranije da se dogodi, ako je uopšte trebao da se dogodi. Ja mislim da je taj prekid isceniran 57 sekundi pre kraja. To utiče psihološki na igrače. Onda smo u tih 57 sekundi dobili dva namerna faula koja su bila na Laziću od Pantera, a sudije nisu sankcionisane.

PODRŠKA PRED MEČ SEZONE Navijači Zvezde u velikom broju ispratili košarkaše na odlučujući duel sa Partizanom (VIDEO)

Na kraju se vratio na predstojeći odlučujući meč.

Nećemo dozvoliti da nas sudije kradu. Ceo scenario nam je jasan. Nećemo dozvoliti krađu od strane arbitara, ne interesuju nas određeni dogovori. Nismo veverice, održaćemo konferenciju za medije kada se sve ovo završi. Neka Zvezda sportski izgubi, nećemo ništa reći, kao što nismo rekli za četvrtu tuakmicu - zaključio je Nebojša Čović.

Majstorica se igra u ponedeljak u 20 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading