OGLASIO SE PRED FINALE Čović "pecnuo" Partizan: Nismo isti
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Čestitam Partizanu na pobedi u trećoj utakmici. Bolje su snašli u organizovanom haosu i klizanju na ledu. Na žalost naši derbiji su "vatreni", u poslednjih godinu dana je to postalo još "vatrenije" Verbalne "pljuvačine" su bile odvratne i na prvoj utakmici kada smo mi bili domaćini - rekao je on tokom gostovanja na TV Pink.

U nastavku razgovora Čović se dotakao finansijkih podataka i izveštaja Zvezde i uporedio ih sa Partizanom.

Partizan uputio žalbu ABA ligi i izdao obaveštenje za navijače

- Mi nismo isti. Mi smo pre dva meseca objavili sve naše finansijske podatke o platama svim zaposlenim u klubu. Sve podatke o finansijama imate na našem sajtu. Dugujemo za porez 500.000 evra zbog korone. Ministarstvo finansija će izaći sa nešto višom cifrom, ali ona ne uključuje proces pred sudom i sredstva koja smo već isplatili. Mi nemamo ništa da krijemo - smatra Čović.

Za kraj priče o košarci predsednik Zvezde odgovorio je na pitanje čiji su klubovi, ponovio da "večiti" rivali nisu isti i poželeo da utakmica prođe bez problema,

- Klubovi su udruženja građana. Pošto su građani deo ove države, ja javno apelujem da se privatizuje Crvena zvezda. Mi sve radimo po zakonu, nemamo šta da krijemo. Iako se mnogi trude da budemo isti kao Partizan, jednostavni nismo isti! Večeras je četvrta utakmica, a ja samo molim Boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba - završio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading